F

Handendrogers

Elektrische handendrogers

Een elektrische handendroger is onmisbaar in openbare sanitaire voorzieningen. Na het wassen van de handen kunt u in een hoge snelheid uw handen drogen. In ons ruime assortiment vindt u diverse professionele handendrogers. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren, waaronder RVSzwart en wit. Ook heeft u de keuze uit handendrogers met een infrarood sensor of handmatige drukknop.

Een elektrische handendroger zorgt voor extra hygiëne

Uw handen drogen met een elektrische handendroger is erg hygiënisch. Het voorkomt dat je de machine aanraakt, waardoor de verspreiding van bacteriën nihil is. De lucht die gebruikt wordt door handendrogers wordt automatisch gefilterd. 

Handendroger kopen? | Sanitaircentre.nl
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €8,00 - €879,00

    € 8,00 - € 879,00

Keurmerk

Keurmerk

Vermogen (Watt)

Vermogen (Watt)

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Werking

Werking

Kleur

Kleur

Er zijn 53 producten.

Item 1-24 van 53 in totaal item(s)

Actieve filters

Hands-in handendroger van Twinflow

Een elektrische hands-in handendroger is tegenwoordig hét apparaat om snel en hygiënisch uw handen te droger. De hand-in handendroger komt u steeds vaker tegen. In slechts 8 tot 10 seconden droogt u uw handen, zonder dat u iets hoeft aan te raken. De Twinflow van het merk Mediclinics heeft tevens een heel laag geluidsniveau. 

Mediclinics handdrogers

Wilt u een professionele sanitaire ruimte uitrusten met handendrogers van zeer hoge kwaliteit? Ga dan voor een handendroger van Mediclinics. Er zijn van hands-in handendrogers tot eenvoudige kunststof uitvoeringen. Geschikt voor bijvoorbeeld horeca, kantoren, winkels of scholen. Ook hebben we speciale modellen die vandalismebestendig zijn.>

Handendrogers bestellen

Hulp nodig of advies bij de aankoop van uw handendroger? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via: 024-2061340 of via info@noviostores.nl.

NEEM CONTACT OP