Handdrogers

Elektrische handdrogers

Een elektrische handdroger is onmisbaar in openbare sanitaire voorzieningen. Na het wassen van de handen kunt u in een hoge snelheid uw handen drogen. In ons ruime assortiment vindt u diverse professionele handdrogers. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren, waaronder RVSzwart en wit. Ook heeft u de keuze uit handdrogers met een infrarood sensor of handmatige drukknop.

Een elektrische handdroger zorgt voor extra hygiëne

Uw handen drogen met een elektrische handendroger is erg hygiënisch. Het voorkomt dat je de machine aanraakt, waardoor de verspreiding van bacteriën nihil is. De lucht die gebruikt wordt door handdrogers wordt automatisch gefilterd. 

Handdroger kopen? | Sanitaircentre.nl
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €9,00 - €1339,00

    € 9,00 - € 1.339,00

Keurmerk

Keurmerk

Vermogen (Watt)

Vermogen (Watt)

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Werking

Werking

Kleur

Kleur

Type product

Type product

Er zijn 59 producten.

Item 1-24 van 59 in totaal item(s)

Actieve filters

Hands-in handdroger van Twinflow

Een elektrische hands-in handdroger is tegenwoordig hét apparaat om snel en hygiënisch uw handen te droger. De hand-in handdroger komt u steeds vaker tegen. In slechts 8 tot 10 seconden droogt u uw handen, zonder dat u iets hoeft aan te raken. De Twinflow van het merk Mediclinics heeft tevens een heel laag geluidsniveau. 

Mediclinics handdrogers

Wilt u een professionele sanitaire ruimte uitrusten met handdrogers van zeer hoge kwaliteit? Ga dan voor een handendroger van Mediclinics. Er zijn van hands-in handdrogers tot eenvoudige kunststof uitvoeringen. De perfecte handdrogers voor horeca, kantoren, winkels of scholen. Ook hebben we speciale modellen die vandalismebestendig zijn.

Handdrogers bkopen

Hulp nodig of advies bij de aankoop van uw handdroger? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via: 024-2061340 of via info@noviostores.nl.

NEEM CONTACT OP