Alle producten van het merk PlastiQline 2020

Ontdek de veelzijdige en stijlvolle (ABS kunststof) dispensers van PlastiQline2020, ontworpen voor universele navulling en multifunctioneel gebruik. Deze productlijn is verkrijgbaar in twee klassieke kleuren, wit en zwart, waardoor ze breed inzetbaar zijn in diverse omgevingen. Bovendien bieden wij personalisatie vanaf slechts 10 stuks per type, zodat u uw eigen unieke uitstraling kunt creëren en de producten naadloos kunt integreren in uw interieur. Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op!

close

Prijs

Prijs

  • Range: €2,00 - €105,00

    € 2,00 - € 105,00

Type product

Type product

Kleur

Kleur

Materiaal

Materiaal

Er zijn 25 producten.

Item 1-24 van 25 in totaal item(s)

Actieve filters

PlastiQline2020: Uw partner voor kwalitatieve sanitaire oplossingen

Ontdek PlastiQline2020, waar hoogwaardige sanitaire oplossingen samenkomen met tijdloos design en gebruiksgemak. Als gevestigde naam in de branche biedt Plastiqline 2020 een uitgebreid assortiment aan dispensers en accessoires die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit. Of het nu gaat om een drukbezochte openbare ruimte of een kantooromgeving, deze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten.

Hoogwaardige materialen, duurzame prestaties

Plastiqline 2020 streeft naar perfectie in elk detail. Daarom worden alle dispensers vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals ABS kunststof, wat niet alleen duurzaamheid is, maar ook een moderne uitstraling biedt die naadloos past in elke omgeving. Deze robuuste constructie zorgt ervoor dat onze dispensers bestand zijn tegen dagelijks gebruik en langdurige prestaties leveren.

Personalisatie voor een unieke uitstraling

Bij PlastiQline 2020 geloven ze in maatwerk. Daarom bieden ze de mogelijkheid om producten te personaliseren, zodat u een unieke uitstraling kunt creëren die past bij uw merkidentiteit en visie, bijvoorbeeld door het toevoegen van uw logo op alle dispensers. Met een minimale bestelling van slechts 10 gepersonaliseerde stuks per type, is het personaliseren betaalbaar en toegankelijk voor bedrijven van elke omvang. Neem contact op voor de mogelijkheden.