PlastiQline 2020 kunststof toilet tissue dispenser zwart- PQB20Tissue

3330

8717775689492

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 1-2 werkdagen

Kunststof toilet tissue (bulkpack) dispenser voor wandmontage. Deze zwarte bulkpackdispenser is voorzien van vierkante onderzijde voor perfecte uitname van de papiertjes.

Meer details

€24.95

inclusief BTW

U betaalt in deze shop altijd veilig
U betaalt in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Materiaal Kunststof
Merk PlastiQline 2020
Garantie 1 jaar
Kleur Zwart

Meer info

Kunststof toilet tissue (bulkpack) dispenser voor wandmontage. Deze zwarte bulkpackdispenser is voorzien van vierkante onderzijde voor perfecte uitname van de papiertjes.

- Standaard met grijs venster
- Met slot en sleutel
- Geschikt voor logobedrukking
- Universeel navulbaar
- Afmetingen (hxbxd): 292x160x149 mm.
- Vulling: ca. 2 bundels bulkpack papier / toilettissues - max. 120x100 mm.

PlastiQline 2020 toilet tissue dispenser
Een tekort aan toiletpapier kan bij een toiletbezoek voor flink wat frustratie zorgen. Met de PlastiQline 2020 Bulk Pack Toilet Tissue Dispenser weet u zeker dat uw gasten altijd over voldoende voorraad toiletpapier beschikken. Een toiletrol mag dan een prima oplossing zijn, zachte tissues zijn een extra verwennerij voor uw gasten. Het design zal ook niet aan uw aandacht ontsnappen. Met een keus voor de PlastiQline 2020-serie kiest u voor optimale functionaliteit, comfort en design. De dispenser heeft een robuuste behuizing, die tegen een flinke stoot van buiten is opgewassen. Door het zwarte kijkvenster aan de voorzijde van de dispenser – die overigens typerend is voor de PlastiQline 2020-serie – houdt u uw voorraad tissues eenvoudig in de gaten.

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...