Over ons

Ons bedrijf

Noviostores.nl webshops

Noviostores.nl is het bedrijf achter een aantal product- of merkgerichte webshops in Nederland. Onze specialistische webwinkels worden gekenmerkt door een breed aanbod van producten. Wij selecteren kwalitatief hoogwaardige artikelen van betrouwbare Europese merken waar u lang plezier van zult hebben.

In onze webshops proberen wij u zoveel mogelijk productinformatie te geven. Wilt u meer weten over een product? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag een goed advies!

Noviostores.nl staat voor

Deskundigheid
Uitgebreide keuze
Kwaliteitsproducten
Betrouwbaarheid en veiligheid
Uitstekende service

Ons team

Vertrouwd, ervaren en klantgericht.

Ons team bestaat uit verschillende mensen met veel ervaring in de (online) detailhandel. Wij stellen alles in het werk om u snel het gewenste product te leveren, u de juiste productinformatie te geven te adviseren over uw aankoop.

Betrouwbaar

Sinds begin 2015 zijn wij aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit bevestigt dat u als consument veilig en betrouwbaar bij ons kunt winkelen: U kunt veilig betalen, u heeft te maken met een echt bedrijf, uw privacy is gewaarborgd, er is sprake van een onafhankelijke geschillenbemiddeling en u heeft na aankoop een afkoelingsperiode van 14 dagen.

Klantervaringen

Bekijk onze reviews bij The Feedback Company