Wandhaardrogers

Wandhaardroger online bestellen

Een professionele haardroger is onmisbaar voor uw gasten. Ontdek ons complete assortiment van wandhaardrogers die u zelfs kunt selecteren op energieverbruik. Ze zijn naar keuze geschikt voor scheer- of standaard stopcontacten. Een ding is zeker: met de dergelijke kwaliteit van het Zwitserse merk Valera en het Spaanse merk Mediclinics bent u zeker van een lange levensduur. Onze wandhaardrogers zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor hotels, zwembaden of sauna’s. 
Wandhaardroger kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €16,00 - €839,00

    € 16,00 - € 839,00

Vermogen (Watt)

Vermogen (Watt)

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Werking

Werking

Kleur

Kleur

Type product

Type product

Er zijn 30 producten.

Item 1-24 van 30 in totaal item(s)

Actieve filters

Hotel föhn - extra gebruiksvriendelijk

Heeft u een hotel of zwembad en wilt u uw gasten een gebruiksvriendelijk föhn aanbieden? Ontdek dan de wanddrogers van Valera of Mediclinics. De wandhaardroger Hotello van het merk Valera ziet u in vele hotelkamers terug. De föhns worden bevestigd aan de wand en  schakelen vaak automatisch uit als u deze terug plaatst in de houder. 

Montage van een professionele wandhaardroger

Een professionele haardroger kunt u gemakkelijk bevestigen aan een muur. Zo heeft uw haardroger altijd een vaste plaats, waardoor u geen gedoe meer heeft met snoeren.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste wandhaardrogers? Of wilt u meerdere wandhaardrogers bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT OP