Dispensers
Dispensers

Dispenser kopen?

Een dispenser geeft uw sanitaire ruimte een hygiënische en verzorgde uitstraling. Daarnaast geven dispensers altijd de juiste dosering. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan handdoekdispensers, handschoendispensers, hygiënezakjes dispensers, poetsrol dispensers, zeepdispensers, tissue dispenserstoiletseatcleaner en w...

Dispenser kopen?

Een dispenser geeft uw sanitaire ruimte een hygiënische en verzorgde uitstraling. Daarnaast geven dispensers altijd de juiste dosering. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan handdoekdispensers, handschoendispensers, hygiënezakjes dispensers, poetsrol dispensers, zeepdispensers, tissue dispenserstoiletseatcleaner en wet wipe dispensers. Onze dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen.

Automatische dispensers kopen?

Vergroot de hygiëne in uw sanitaire ruimte met automatische dispensers. Dankzij de sensor hoeft de gebruiker niet langer de hendel of het apparaat aan te raken. Ontdek al onze automatische zeepdispensers, handdoekdispensers en luchtverfrissers. Ideaal voor uw sanitaire ruimte.

Meer

Subcategorieën

 • Handdoekdispensers

  Handdoekdispenser kopen?

  Uw gasten willen de sanitaire ruimte met droge handen verlaten. Met onze handdoekdispensers zorgt u ervoor dat zij hun handen altijd op een hygiënische wijze kunnen drogen. Wij hebben diverse handdoekdispensers waarbij voorbeeld vouwhanddoeken, rolhanddoeken of katoenen handdoeken in kunnen. In ons aanbod hebben wij handdoekdispenseres in diverse materialen, zoals RVS of kunststof. 

  Papieren Handdoek dispenser

  Bent u op zoek naar een handdoekdispenser voor papieren handdoeken? Tussen onze ruime aanbod vindt u vast een passende handdoekdispenser voor uw sanitaire ruimte. 

  Papieren handdoekjes bestellen

  Op Sanitaircentre.nl bestel je naast een handdoekdispenser ook gevouwen papieren handdoekjes, voor ieder model de juiste vulling. Je bestelt ze gemakkelijk hier.


  NEEM CONTACT OP

 • Handschoendispensers

  Handschoendispenser online bestellen

  Elke hapering om een handschoen te pakken kan dagelijks voor vele ergernissen zorgen. Berg uw latex wegwerphandschoenen gemakkelijk op in een handschoendispenser. Met een dispenser kunt u gemakkelijk en op een hygiënische manier handschoenen uit de verpakking halen. Een handschoendispenser helpt dit te voorkomen. In ons assortiment vindt u zowel tafel- als wanddispensers voor handschoenen.

  Handschoendispensers van MediQo-line

  De MediQo-line handschoendispensers zijn handig in gebruik en ideaal voor uw tandartspraktijk, zorglocatie, kapsalon of in uw horecazaak. Met deze handschoendispensers kunt u snel en gemakkelijk een handschoen pakken en aantrekken. 
   

  Ruim aanbod dispensers voor handschoenen 

  Via onze website bestelt u gemakkelijk het aantal gewenste handschoendispensers. Heeft u vragen over onze handschoendispensers? Neem gerust contact op!

  NEEM CONTACT OP

 • Hygiënezakjes dispensers

  Hygiënezakjes dispenser kopen?

  Onmisbaar op ieder damestoilet is een hygiënezakjes dispenser. Een hygienezakjes dispenser, ook wel maandverbandzakjes houder genoemd, is een houder voor damesverbandzakjes. Voorzie het damestoilet van alle sanitaire voorzieningen met een hygienezakjes dispenser. Op Sanitaircentre.nl bestelt u gemakkelijk alles wat u nodig heeft voor uw sanitaire ruimte, waaronder maandverbandzakjes houders. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende sanitair merken geschikt voor ieder damestoilet, zowel voor thuis als voor uw bedrijf.   

  De beste sanitair merken

  Op Sanitaircentre.nl vindt u een ruim aanbod hygienezakjes dispensers van de beste merken. Van MediQo-Line tot Wings, wij hebben maandverbandzakjes houders voor ieder budget. Wij hebben zowel kunststof hygeinezakjes houders van onder andere PlasticQline en Dutch Bins, als RVS hygiënezakjes houders van merken als Qbic-line en SanTRAL. 

  Papieren of plastic hygiënezakjes erbij bestellen?

  Naast de houders voor hygiënezakjes, bestelt u ook gemakkelijk papieren en plastic hygiënezakjes via onze webshop.

  Grote afname hygiënezakjes houders?

  Uw sanitaire ruimte inrichten? Sanitaircentre.nl heeft alles om uw toiletruimte compleet in te richten. Wilt u hygienezakjes houders voor uw bedrijf bestellen? Neem contact met ons op! 

  NEEM CONTACT OP

 • Luchtverfrissers

  Heeft u veel aandacht voor hygiëne? Geef dan ook aandacht aan de hygiënebeleving van uw gasten. Elke bezoeker van een sanitaire ruimte ervaart de hygiëne met al zijn zintuigen. Met luchtverfrissers zorgt u voor een positieve eerste ervaring. En al is een luchtverfrisser niet het meest in het oog springende sanitaire accessoire, wij leveren stijlvolle luchtverfrissers. Actieve en passieve luchtverfrissers (resp. met en zonder batterijen). Natuurlijk leveren wij ook de bijbehorende geuren. Bestel bij ons ook online vulling voor uw luchtverfisser.

 • Poetsroldispensers

  Overal waar u poetspapier bij de hand wilt hebben, zijn poetsroldispensers een goede oplossing. U kunt namelijk kiezen voor een wandmodel, tafelmodel of staand model. Daarbij bieden we u de keuze uit poetsroldispensers voor mini-, midi- en industrierollen. Of u de poetsroldispensers nu gebruikt in een sanitaire ruimte of in bijvoorbeeld een behandelruimte, ze hoeven niet uit de toon te vallen. Kies het design dat past in uw interieur, van staal of zwart kunststof tot hoogglans RVS. Bestel bij ons ook online poetsrollen.

 • Tissuedispensers

  Ook voor tissues hebben we een nette oplossing. Er zijn dispensers voor standaarddozen tissues voor plaatsing op tafel en voor plaatsing aan de muur.

 • Toiletseatcleaner

  Over hygiënebeleving gesproken. Toiletbezoekers nemen graag plaats op een toilet met een schone bril. De toiletseatcleaner is wat dat betreft de beste aanvulling op een regelmatige schoonmaakbeurt. Met niet meer dan toiletpapier en het foam uit de toiletseatcleaner kan de bezoeker de bril snel en grondig reinigen. Net als onze andere dispensers  is ook de toiletseatcleaner leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo creëert u een consistente uitstraling in uw sanitaire interieur. Wij leveren tevens de vulling van de dispenser.

 • Wet wipe dispensers

  Als u snel en zonder gebruik van water uw handen of oppervlakten wilt reinigen, zijn wet wipes (natte doekjes) de ideale oplossing. Met onze wet wipe dispensers zorgt u dat ze op elke gewenste plaats binnen handbereik zijn. Dankzij een uniek systeem blijven de wet wipes in deze dispenser daadwerkelijk ‘wet’. We leveren diverse wet wipe dispensers voor verschillende toepassingen: voor handreiniging en oppervlaktereiniging, maar ook voor industriële reiniging. De dispensers zijn gemakkelijk na te vullen.

 • Zeepdispenser wand

  Zeepdispenser kopen?

  In elke sanitaire ruimte, horeca, gezondheidszorg, kantoren en scholen zijn zeepdispensers cruciaal voor een goede hygiëne. Wij hebben een ruim aanbod zeepdispensers, zo vindt u altijd een zeepdispenser die aan uw wensen voldoet. 
   

  Zeepdispenser voor aan de muur

  Staat hygiëne hoog in het vaandel binnen uw bedrijf of bij u thuis? Dan is een zeepdispenser wand ideaal. Zo heeft u geen losse zeeppompjes meer op uw wastafel staan en doseert u altijd de ideale hoeveelheid. Op Sanitaircentre.nl vindt u een ruim assortiment zeepdispenser wand. 
   

  Zeepdispenser RVS

  Een zeepdispenser van RVS geeft uw sanitaire ruimte een exclusieve uitstraling. Wij hebben diverse RVS zeepdispensers in ons assortiment, zowel voor vloeibare zeep en foam als spray en desinfectiemiddelen. De RVS zeepdispensers kunnen zowel thuis gebruikt worden, als in de gezondheidszorg of in de horeca.
   

  Automatische zeepdispensers kopen?

  Onze automatische zeepdispensers beschikken over een sensor waardoor het altijd de juiste hoeveelheid zeep afgeeft. De gebruiker hoeft de houder niet aan te raken waardoor u de hygiëne van uw sanitaire ruimte vergroot. Bekijk ons assortiment aan automatische zeepdispensers
   

  De beste merken

  Bij Sanitaircentre.nl vindt u alleen maar de beste zeepdispenser merken. Van MediQo-line tot SanTRAL, u bestelt het gemakkelijk online via onze website. Wist u dat wij uw bestelling gratis verzenden bij bestellingen vanaf €49? 
  Heeft u vragen over onze zeepdispensers? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. 
  Wist u dat u ook gemakkelijk handzeep voor in de zeepdispensers bij ons besteld? 

  NEEM CONTACT OP

per pagina
Toont 1 - 24 van 234 producten