Dispensers

Dispenser kopen?

Een dispenser geeft uw sanitaire ruimte een hygiënische en verzorgde uitstraling. Daarnaast geven dispensers altijd de juiste dosering. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan handdoekdispensershandschoendispensershygiënezakjes dispenserspoetsrol dispenserszeepdispenserstissue dispenserstoiletseatcleaner en wet wipe dispensers. Onze dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen.

Dispenser kopen?
Category image

Er zijn 245 producten.

Item 1-24 van 245 in totaal item(s)

Actieve filters

Automatische zeepdispensers kopen?

Vergroot de hygiëne in uw sanitaire ruimte met automatische dispensers. Dankzij de sensor hoeft de gebruiker niet langer de hendel of het apparaat aan te raken. Ontdek al onze automatische zeepdispensers, handdoekdispensers en luchtverfrissers. Ideaal voor uw sanitaire ruimte.

Handschoendispenser: uw handschoenen netjes bij elkaar

Met de handschoendispenser houdt u uw handschoenen altijd netjes en overzichtelijk bij elkaar. Dit is handig voor bijvoorbeeld in de medische sector of in de keuken. Hierdoor wordt voorkomen dat uw handschoenen overal verspreid liggen en altijd binnen handbereik zijn. Overzichtelijk voor iedereen.

De tissuedispenser. Altijd genoeg tissues bij de hand

Met de tissuedispenser heeft u altijd genoeg tissues bij de hand. Dit is handig voor bijvoorbeeld in een (openbaar) toilet of in de keuken. Hierdoor voorkomt u dat tissues overal verspreid liggen. De tissuedispensers kunnen zowel op tafel als aan de muur worden bevestigd.

Hulp nodig of advies bij de aankoop van uw dispenser? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via: 024-2061340 of via info@noviostores.nl.