Aanmelden nieuwsbrief

Dispensers
Dispensers

Dispensers zijn er voor verschillende toepassingen en van verschillende materialen. Uw toilet- of sanitaire ruimte kunt u voorzien van de producten die u nodig heeft in de door u gewenste stijl. Ons assortiment dispensers bestaat uit handdoekdispensers, handschoendispensers, hygienezakjesdispensers, poetsroldispensers, zeepdispensers, tissuedispensers, toiletseatcleaner en wet wipe dispensers.

Subcategorieën

 • Handdoekdispensers

  Uw gasten willen de sanitaire ruimte met droge handen verlaten. Met onze handdoekdispensers  zorgt u ervoor dat zij hun handen altijd op hygiënische wijze kunnen drogen. Onze dispensers bieden plaats voor naar keuze vouwhanddoeken (met de speciale interlay ook interfolded) of rolhanddoeken van papier, non-woven of katoen. De handdoekdispensers laten zich gemakkelijk bedienen. Niet alleen voor de toiletbezoekers, maar ook voor de facilitaire dienst. In een handomdraai voorzien zij de handdoekdispensers van een nieuwe vulling. Bestel bij ons ook online papieren handdoekjes.

 • Handschoendispensers

  In omgevingen waarin het gebruik van disposable handschoenen regelmatig voorkomt, maakt de handschoendispenser het verschil. U wilt een handschoendispenser die de handschoenen één voor één uitgeeft. Elke hapering van de handschoendispenser kan dagelijkse vele malen ergernis geven. Een goede reden om voor onze handschoendispensers te kiezen. Functionele dispensers die nog eens stijlvol zijn ook. Leverbaar als wand- en als tafelmodel.

 • Hygienezakjes dispensers

  Groot aanbod praktische dispensers voor hygiënezakjes. Voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen! Bestel bij ons ook online papieren en plastic hygiënezakjes.

 • Luchtverfrissers

  Heeft u veel aandacht voor hygiëne? Geef dan ook aandacht aan de hygiënebeleving van uw gasten. Elke bezoeker van een sanitaire ruimte ervaart de hygiëne met al zijn zintuigen. Met luchtverfrissers zorgt u voor een positieve eerste ervaring. En al is een luchtverfrisser niet het meest in het oog springende sanitaire accessoire, wij leveren stijlvolle luchtverfrissers. Actieve en passieve luchtverfrissers (resp. met en zonder batterijen). Natuurlijk leveren wij ook de bijbehorende geuren. Bestel bij ons ook online vulling voor uw luchtverfisser.

 • Poetsroldispensers

  Overal waar u poetspapier bij de hand wilt hebben, zijn poetsroldispensers een goede oplossing. U kunt namelijk kiezen voor een wandmodel, tafelmodel of staand model. Daarbij bieden we u de keuze uit poetsroldispensers voor mini-, midi- en industrierollen. Of u de poetsroldispensers nu gebruikt in een sanitaire ruimte of in bijvoorbeeld een behandelruimte, ze hoeven niet uit de toon te vallen. Kies het design dat past in uw interieur, van staal of zwart kunststof tot hoogglans RVS. Bestel bij ons ook online poetsrollen.

 • Tissuedispensers

  Ook voor tissues hebben we een nette oplossing. Er zijn dispensers voor standaarddozen tissues voor plaatsing op tafel en voor plaatsing aan de muur.

 • Toiletseatcleaner

  Over hygiënebeleving gesproken. Toiletbezoekers nemen graag plaats op een toilet met een schone bril. De toiletseatcleaner is wat dat betreft de beste aanvulling op een regelmatige schoonmaakbeurt. Met niet meer dan toiletpapier en het foam uit de toiletseatcleaner kan de bezoeker de bril snel en grondig reinigen. Net als onze andere dispensers  is ook de toiletseatcleaner leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo creëert u een consistente uitstraling in uw sanitaire interieur. Wij leveren tevens de vulling van de dispenser.

 • Wet wipe dispensers

  Als u snel en zonder gebruik van water uw handen of oppervlakten wilt reinigen, zijn wet wipes (natte doekjes) de ideale oplossing. Met onze wet wipe dispensers zorgt u dat ze op elke gewenste plaats binnen handbereik zijn. Dankzij een uniek systeem blijven de wet wipes in deze dispenser daadwerkelijk ‘wet’. We leveren diverse wet wipe dispensers voor verschillende toepassingen: voor handreiniging en oppervlaktereiniging, maar ook voor industriële reiniging. De dispensers zijn gemakkelijk na te vullen.

 • Zeepdispensers

  In elke toilet-, sanitaire- of zorgruimte zijn zeepdispensers cruciaal. Het hart van uw  hygiënevoorzieningen. Daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Bij ons lukt dat altijd. Of u nu een functionele kunststof zeepdispenser zoekt of een exclusieve RVS zeepdispenser. We hebben dispensers voor zowel vloeibare zeep en foam als spray en desinfectiemiddelen. U kunt bovendien kiezen voor een vrij navulbare zeepdispenser of een model met systeemvullingen. Al onze zeepdispensers zijn uitermate solide en gemakkelijk te bedienen. Daardoor ligt hygiëne letterlijk voor de hand... Bestel bij ons ook online handzeep.

 • Verbruiksartikelen

  Voor de Handdoekdispensers, Hygienezakjes dispensers, Luchtverfrissers,  Poetsroldispensers en  Zeepdispensers uit ons assortiment verkopen wij ook de passende vullingen. Kwalitatief hoogstaande hygiëneproducten. Bestel online Toiletpapier, Handdoekjes, Handdoekrollen, Industriepapier, Handzeep en Luchtverfrissers.

per pagina
Toont 1 - 24 van 247 producten