Toilet accessoires

Maak uw toiletruimte of badkamer af tot in detail met ons brede assortiment aan toilet accessoires. Voor elke toiletruimte hebben wij de geschikte accessoires. Naast dat deze toilet accessoires zorgen voor dé finishing touch, zijn ze ook van praktisch belang. Stal netjes al uw wc rollen op een reserverolhouder en plaats uw tandenborstel in een tandenborstelbeker. Zo blijft uw toiletruimte of badkamer opgeruimd in de meest stijlvolle manier. 

Toilet accessoires kopen?
Category image

Er zijn 142 producten.

Item 1-24 van 142 in totaal item(s)

Actieve filters

Trend: Toilet accessoires zwart

Deze populaire trend is gemakkelijk door te voeren in uw toiletruimte en/ of badkamer. Deze zwarte accessoires sluiten aan bij verschillende soorten interieurstijlen. In ons assortiment hebben wij vele soorten accessoires met de zwarte look. Neem bijvoorbeeld de Tupai toiletset Square. Deze set vierkante accessoires bestaat uit een toiletrolhouder, toiletborstel en een handdoekhaakje. Gemaakt van RVS met een zwarte coating van hoge kwaliteit. Hierdoor blijven deze accessoires jarenlang mooi. 

Toilet accessoires set design

Onze toilet accessoires zijn goed met elkaar te combineren. Zo kunt u zelf gemakkelijk een set samenstellen die voldoet aan uw wensen. Neem bijvoorbeeld de design collectie van Piet Boon. Hier kunt u een set samenstellen met verschillende zwarte design toilet accessoires. Bijvoorbeeld de toiletborstelhouder, toiletrolhouder, zeepdispenser, handdoekhaakjestandenborstelbeker met de handdoekstang. Zo heeft u alle toiletaccessoires mooi op elkaar afgestemd en wordt uw ruimte een mooi geheel.