Handschoendispensers
Handschoendispensers

!--?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?--

Handschoendispener online bestellen

In omgevingen waar het gebruik van wegwerp handschoenen voorkomt, maakt de handschoendispenser het verschil. Een handschoendispenser zorgt ervoor dat u de handschoenen gemakkelijk één voor één uit de verpakking kunt halen. Elke hapering van de handschoendispenser kan...

Handschoendispener online bestellen

In omgevingen waar het gebruik van wegwerp handschoenen voorkomt, maakt de handschoendispenser het verschil. Een handschoendispenser zorgt ervoor dat u de handschoenen gemakkelijk één voor één uit de verpakking kunt halen. Elke hapering van de handschoendispenser kan dagelijks vele malen voor ergernissen zorgen. Een goede reden om voor een handschoendispenser te kiezen.  Wij hebben zowel wand- als tafelmodellen. 

Handschoendispensers van MediQo-line

De handschoendispensers van MediQo-line zijn handig voor en zorgen ervoor dat de handschoenen bij de hand op dezelfde plaatsen blijven, zelfs wanneer de doos bijna leeg is. Handig voor in uw tandartspraktijk, in de zorg, in uw kapsalon of in de horeca. 
 

Bestel uw handschoendispenser gemakkelijk online

Via onze website bestelt u gemakkelijk het aantal gewenste handschoendispensers. Heeft u vragen over onze handschoendispensers? Neem gerust contact op!

NEEM CONTACT OP

Meer
Toont 1 - 11 van 11 producten