Merken

Producten per merk: Mediclinics

Mediclinics

Voor alle situaties en ruimtes is er binnen de producten van Mediclinics een oplossing. Een zeer uitgebreide lijn van eenvoudige tot uitermate robuuste elektrische handendrogers en andere hygiënische oplossingen.

Mediclinics handendrogers

Het programma handendrogers biedt een diversiteit aan producten, welke loopt van eenvoudige kunststof uitvoeringen geschikt voor bijvoorbeeld scholen, kantoren en winkels tot vandalismebestendige metalen modellen geschikt voor openbare ruimtes.

Mediclinics dispensers

Het sanitair kan daarnaast compleet ingericht worden met universeel navulbare dispensers welke leverbaar zijn in geborsteld RVS, hoogglans of wit gepoedercoat metaal.

Bekijk ons ruime assortiment Mediclinics en bestel direct online!

Mediclinics


Voor alle situaties en ruimtes is er binnen de producten van Mediclinics een oplossing. Een zeer uitgebreide lijn van eenvoudige tot uitermate robuuste elektrische handendrogers en andere hygiënische oplossing. Het programma handendrogers biedt een diversiteit aan producten, welke loopt van eenvoudige kunststof uitvoeringen geschikt voor bijvoorbeeld scholen, kantoren en winkels tot vandalismebestendige metalen modellen geschikt voor openbare ruimtes. Het sanitair kan daarnaast compleet ingericht worden met universeel navulbare dispensers welke leverbaar zijn in geborsteld RVS, hoogglans of wit gepoedercoat metaal.

Meer
per pagina
Toont 1 - 24 van 148 producten