Afval- en hygienebakken
Afval- en hygienebakken

In sanitaire omgevingen zijn ze onmisbaar: afvalbakken. Daarom bieden wij u een uitgebreid assortiment met verschillende typen afvalbakken. Van degelijk kunststof afvalbak tot exclusief RVS. Van open basismodel tot volledig automatisch bediende afvalbak. Van compacte 6 liter-afvalbakken tot royale 60 liter-afvalbakken. Zo vindt u altijd een afvalbak die past binnen het design van uw sanitaire omgeving, voldoet aan uw hygiëne-eisen en berekend is op het dagelijkse afval. Kijk voor een ruim aanbod afvalbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

Subcategorieën

 • Afvalbakken

  Wij bieden een uitgebreid assortiment afvalbakken voor in uw sanitaire ruimte. Van degelijk kunststof tot exclusief RVS. Van open basismodel tot volledig automatisch bediende afvalbak. Van compacte 6 liter-afvalbakken tot royale 60 liter-afvalbakken. Zo vindt u altijd een afvalbak die past binnen het design van uw sanitaire omgeving, voldoet aan uw hygiëne-eisen en berekend is op het dagelijkse afval. Kijk voor een ruim aanbod afvalbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

 • Dameshygiëne afvalbak

  Hygiënebakken in diverse formaten & materialen

  Het is belangrijk om uw sanitaire ruimte te voorzien van alle gemakken, waaronder een dameshygiëne afvalbak. Op het gebied van dameshygiëne hebben wij handige oplossingen: van hygiënebakken tot hygiënezakjes dispensers. Onze dameshygiëne afvalbakken zijn er in diverse materialen, zoals kunststof en RVS. Voor elke sanitaire ruimte hebben wij een passende hygiënebak.  Past een witte damesverbandcontainer beter in uw toiletruimte of een RVS exemplaar? Naast de diverse materialen en kleuren hebben we ook verschillende formaten. Zo is er altijd een dameshygiëne afvalbak die in uw toiletinrichting past. 

  Dameshygiëne afvalbakken van de beste merken

  Een hygiënebak is een gebruiksvoorwerp, dus het is belangrijk dat het tegen een stootje kan. In ons aanbod dameshygiëne afvalbakken vindt u dan ook alleen maar producten van kwalitatieve sanitair merken. PlastiQline, Mediqo-Line, Dutch Bins & meer. Richt uw damestoilet hygiënisch en netjes in met kwalitatieve producten van de beste merken. 

  Advies nodig over uw toiletinrichting?

  Wij helpen u graag verder met het inrichten van uw toiletruimte. Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!
 • Afvalzakhouders

  Groot aanbod praktische afvalzakhouders voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen!
  Kijk voor een ruim aanbod afvalbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

 • Afvalkorven

  Groot aanbod praktische afvalkorven voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen!
  Kijk voor een ruim aanbod afvalbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

 • Asbakken

  Heeft u plaatsen in of om uw gebouw waar gerookt mag worden? Dan zijn zowel u als de rokers blij met onze asbakken. Representatieve en bovendien solide asbakken. Een stijlvolle oplossing. U voorkomt ermee dat de grond bezaaid wordt met as en peuken. We hebben asbakken voor binnen en buiten. Vanzelfsprekend zijn ze gemakkelijk te legen en brandveilig. Kijk voor een ruim aanbod asbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

per pagina
Toont 1 - 24 van 103 producten