Afval- en hygienebakken
Afval- en hygienebakken

In sanitaire omgevingen zijn ze onmisbaar: afvalbakken. Daarom bieden wij u een uitgebreid assortiment met verschillende typen afvalbakken. Van degelijk kunststof afvalbak tot exclusief RVS. Van open basismodel tot volledig automatisch bediende afvalbak. Van compacte 6 liter-afvalbakken tot royale 60 liter-afvalbakken. Zo vindt u altijd een afvalbak die past binnen het design van uw sanitaire omgeving, voldoet aan uw hygiëne-eisen en berekend is op het dagelijkse afval. Kijk voor een ruim aanbod afvalbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

Subcategorieën

 • Afvalbakken

  Wij bieden een uitgebreid assortiment afvalbakken voor in uw sanitaire ruimte. Van degelijk kunststof tot exclusief RVS. Van open basismodel tot volledig automatisch bediende afvalbak. Van compacte 6 liter-afvalbakken tot royale 60 liter-afvalbakken. Zo vindt u altijd een afvalbak die past binnen het design van uw sanitaire omgeving, voldoet aan uw hygiëne-eisen en berekend is op het dagelijkse afval. Kijk voor een ruim aanbod afvalbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

 • Hygienebakken

  Als dames een bezoek brengen aan het toilet, moeten zij zeker zijn van alle denkbare hygiëne. Dit is gemakkelijk te realiseren. Op het gebied van dameshygiëne hebben we handige oplossingen te bieden: hygiënebakken, hygiënezakjesdispensers en hygiënebakken met zakjesdispensers. Daarbij kunt u uw dameshygiëneproducten afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Qua design, qua grootte en qua type hygiënezakje. Zo maakt dameshygiëne een onopvallend onderdeel uit van uw sanitaire interieur.

 • Afvalzakhouders

  Groot aanbod praktische afvalzakhouders voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen!
  Kijk voor een ruim aanbod afvalbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

 • Afvalkorven

  Groot aanbod praktische afvalkorven voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen!
  Kijk voor een ruim aanbod afvalbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

 • Asbakken

  Heeft u plaatsen in of om uw gebouw waar gerookt mag worden? Dan zijn zowel u als de rokers blij met onze asbakken. Representatieve en bovendien solide asbakken. Een stijlvolle oplossing. U voorkomt ermee dat de grond bezaaid wordt met as en peuken. We hebben asbakken voor binnen en buiten. Vanzelfsprekend zijn ze gemakkelijk te legen en brandveilig. Kijk voor een ruim aanbod asbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

per pagina
Toont 1 - 24 van 100 producten