Betalen

Betalingsmogelijkheden Noviostores.nl

Betaalinformatie

Hoe kan ik betalen?

Onze betaalmethoden zijn altijd veilig!

Voor de afhandeling van de betaling van uw bestelling werken wij samen met de betrouwbare betalingsprovider Pay.nl. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie (via een beveiligde SSL procedure). Wij bieden diverse mogelijkheden om te betalen, gegarandeerd veilig. De keuze is aan u!

U kunt in onze webshop kiezen uit de volgende methoden om te betalen:

iDEAL
Creditcard (wij accepteren Mastercard en VISA)
PayPal
Achteraf betalen via Riverty (Afterpay)
Bancontact (voor Belgische klanten)
Sofortbanking
- Apple Pay
- Google Wallet
- VVV Giftcard
Bankoverschrijving (vooruitbetaling)
- Biller (zakelijk achteraf betalen binnen 30 dagen)

Betalingsmogelijkheden Noviostores.nl

Wanneer u kiest voor betaling via een bankoverschrijving (vooruitbetaling) duurt het langer voordat uw bestelling door ons wordt verwerkt omdat we moeten wachten tot uw betaling bij ons binnen is.

Onze bankgegevens:
Bank: Rabobank
IBAN: NL92RABO0192304100
BIC: RABONL2U

Kan ik achteraf betalen?

Achteraf betalen via Riverty (Afterpay) *
Riverty (voorheen AfterPay) voert voor Noviostores.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,- als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 300,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

Wij rekenen geen extra kosten voor het achteraf betalen via Riverty!

Riverty (AfterPay) – Digitale Factuur (België)
Riverty (voorheen AfterPay) voert voor Noviostores.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

Kan ik betalen met een cadeaukaart?


VVV Giftcard
U kunt uw VVV Giftcard verzilveren via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Wij zorgen voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw VVV Giftcard plaats. Mocht het tegoed op de kaart niet voldoende zijn voor het gehele aankoopbedrag dan kunt u het resterende bedrag met een andere betaalmethode voldoen. U kunt ivm Europese wetgeving tot maximaal 50,00 euro per bestelling verzilveren met een VVV Giftcard.

B2B - kan ik als bedrijf op rekening/factuur kopen?

Wilt u bestellen voor een bedrijf, instelling of overheidsorganisatie en wilt u op rekening met factuur bestellen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Riverty (Afterpay)– Digitale Factuur (Nederland - Bedrijven)
Riverty voert voor Noviostores.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij de webshops van Noviostores.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via Riverty . Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 500. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het zakelijke deel van de Riverty website.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze betaalmethoden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Intracommunautaire levering/Geen BTW

Als u een buitenlands bedrijf bent met een geldig BTW-nummer en de levering vind plaats buiten Nederland (bijvoorbeeld België) dan kunt u bestellen zonder de BTW te betalen (intracommunautaire levering). Op de bestelpagina kunt u het BTW-nummer invoeren, als u vervolgens na het invoeren van alle gegevens verder klikt om de bestelling te gaan betalen zal er geen BTW worden berekend. Als u hierover vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.