Hygiënezakjes dispensers

Onmisbaar op ieder damestoilet is een hygiënezakjes dispenser. Een hygienezakjes dispenser, ook wel maandverbandzakjes houder genoemd, is een houder voor damesverbandzakjes. Voorzie het damestoilet van alle sanitaire voorzieningen met een hygienezakjes dispenser. Op Sanitaircentre.nl bestelt u gemakkelijk alles wat u nodig heeft voor uw sanitaire ruimte, waaronder maandverbandzakjes houders. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende sanitair merken geschikt voor ieder damestoilet, zowel voor thuis als voor uw bedrijf.   

Hygiënezakjes dispenser | Maandverbandzakjes houder | Sanitaircentre.nl
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €19,00 - €75,00

    € 19,00 - € 75,00

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Coating

Coating

Type product

Type product

Er zijn 17 producten.

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

Actieve filters

De beste sanitair merken

Op Sanitaircentre.nl vindt u een ruim aanbod hygienezakjes dispensers van de beste merken. Van MediQo-Line tot Wings, wij hebben maandverbandzakjes houders voor ieder budget. Wij hebben zowel kunststof hygeinezakjes houders van onder andere PlasticQline en Dutch Bins, als RVS hygiënezakjes houders van merken als Qbic-line en SanTRAL. 

Papieren of plastic hygiënezakjes erbij bestellen?

Naast de houders voor hygiënezakjes, bestelt u ook gemakkelijk papieren en plastic hygiënezakjes via onze webshop.

Grote afname hygiënezakjes houders?

Uw sanitaire ruimte inrichten? Sanitaircentre.nl heeft alles om uw toiletruimte compleet in te richten. Wilt u hygienezakjes houders voor uw bedrijf bestellen? Neem contact met ons op! 

NEEM CONTACT OP