Alle producten van het merk Jofel

Jofel is een internationaal opererend Spaans bedrijf met een focus op producten voor professionele sanitaire ruimtes en hygiëne. Het aanbod van Jofel is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit innovatieve handdrogers, dispensers, haardrogers, luchtverfrissers, badkameraccessoires en toiletaccessoires. 

Kunt u een Jofel product niet vinden in onze webshop? Neem contact met ons op, wij kunnen alle producten van Jofel leveren.

close

Prijs

Prijs

  • Range: €45,00 - €779,00

    € 45,00 - € 779,00

Type product

Type product

Kleur

Kleur

Materiaal

Materiaal

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Jofel - innovatief sanitair voor professionele hygiëne

Jofel onderscheidt zich door zijn constante innovatie en toewijding aan kwaliteit. Producten, zoals de handdrogers en zeepdispensers, zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en duurzaamheid, wat ze ideaal maakt voor gebruik in hotels, restaurants, zorginstellingen en andere openbare ruimtes.

Handdrogers van Jofel

Handdrogers van Jofel, een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en milieuvriendelijkheid. De handendrogers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en stijlen, en passen naadloos in elke professionele omgeving. 

Op zoek naar specifieke Jofel producten?

Kunt u een specifiek Jofel product niet vinden in onze webshop? Bel ons op: 024- 206 1340 of mail naar: info@noviostores.nl. Wij helpen u graag. Wij leveren alle producten van Jofel en adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften.