Alle producten van het merk Dutch Bins

Dutch Bins biedt een assortiment met functioneel ontworpen oplossingen voor allerlei situaties waarbij hygiëne op afvalgebied op een hoger niveau gebracht wordt. Door gebruik te maken van een voetbediening of van een automatisch deksel kan afval op de meest hygiënische wijze verwerkt worden. Het wisselen van de zak is een eenvoudige klus. Voorzien van een ingenieus dekselsysteem, waardoor bij het verwisselen van de zak het deksel niet verwijderd hoeft te worden. 

close

Prijs

Prijs

  • Range: €32,00 - €1496,00

    € 32,00 - € 1.496,00

Type product

Type product

Kleur

Kleur

Materiaal

Materiaal

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Geavanceerde afvalbakken voor iedere omgeving

Dutch Bins biedt een reeks afvalbakken die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk, geschikt voor zowel openbare als privéruimtes. Van de compacte 20-liter RVS afvalbakken tot de indrukwekkende 120-liter modellen met pedaal en HACCP goedkeuring, er is een oplossing voor elke behoefte. Deze afvalbakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder gecoat RVS en hoogglans afwerkingen, en bieden opties zoals klepdeksels, pedalen en pushdeksels.

Dutch Bins: hygiënisch én makkelijk in gebruik.

De afvalbakken van Dutch Bins zijn ontworpen met hygiëne en gebruiksgemak als graadmeters. Modellen met voetbediening en automatische deksels zorgen voor een hygiënische afvalverwerking zonder direct contact. Het wisselen van de zak is bij de meeste modellen eenvoudig, en de Basic Bins zijn voorzien van een ingenieus dekselsysteem dat beschadiging van het aanwezige sanitair voorkomt.

Met Dutch Bins kiest u voor kwaliteit, functionaliteit en een strakke afwerking. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw hotel, kantoor of publieke sanitaire ruimte, onze collectie biedt de perfecte combinatie van hygiëne en design. Bekijk ons assortiment en vind de Dutch Bin die aan uw specifieke behoeften voldoet.