Alle producten van het merk Plastiqline Exclusive

PlastiQline Exclusive biedt door het samenvoegen van zwart ABS kunststof met roestvrij staal, dat is behandeld met een anti-vingerafdruk coating, een verfijnde collectie high-end zeep- en papierdispensers. Deze dispensers zijn ontworpen voor universele navulling, wat betekent dat ze geschikt zijn voor verschillende soorten vloeistoffen en papierrollen. Met een professionele en solide uitstraling zijn de producten uit onze PlastiQline Exclusive-serie perfect geschikt voor elke ruimte waar een eigentijds design gewenst wordt. De PlastiQline Exclusive kan vanaf 10 stuks per item als lasergravure subtiel voorzien worden van uw eigen logo.

close

Er zijn 19 producten.

Item 1-19 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters

PlastiQline Exclusive: stijlvol en solide

De PlastiQline Exclusive-serie is samengesteld uit hoogwaardige materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd om duurzaamheid, elegantie en functionaliteit te garanderen. Een opvallend kenmerk van deze serie is het gebruik van zwart ABS kunststof in combinatie met roestvrij staal, voorzien van een anti-vingerafdruk coating. ABS kunststof staat bekend om zijn uitstekende eigenschappen, waaronder hoge slagvastheid, stijfheid en krasbestendigheid. Roestvrijstaal met anti-vingerafdruk coating zorgt ervoor dat vingerafdrukken en vlekken minder zichtbaar zijn, waardoor de dispensers er langer schoon en stijlvol uitzien

Gepersonaliseerde PlastiQline Exclusive dispensers

Personaliseer uw producten met lasergravure. De lasergravure is een nauwkeurige en duurzame methode om logo's, tekst of afbeeldingen subtiel aan te brengen op de dispensers en accessoires van de PlastiQline Exclusive lijn. Het proces van lasergravure omvat het gebruik van een geconcentreerde laserstraal om het oppervlak van het materiaal te veranderen, waardoor er een permanent en hoogwaardig gegraveerd ontwerp ontstaat. Personalisatie van de PlastiQline Exclusive producten is al mogelijk vanaf 10 struks per item.

Bent u op zoek naar andere series of producten van PlastiQline? Bekijk onze PlastiQline en PlastiQline 2020 producten.