Alle producten van het merk Plastiqline

Deze moderne kunststof dispensers vallen binnen een uitgebreid assortiment van zeep- en papierdispensers die universeel navulbaar zijn. Met bijpassende accessoires is deze serie ideaal voor diverse sanitaire ruimtes, keukens en openbare faciliteiten. De PlastiQline dispensers zijn geschikt voor gebruik in kantoren, scholen, horecagelegenheden, industrieën en de medische sector. Personalisatie is mogelijk met uw eigen logo, al vanaf een minimale bestelling van 10 stuks per item. Bovendien kunt u met verschillende kleuren vensters een unieke uitstraling creëren. 

Er zijn 65 producten.

Item 1-24 van 65 in totaal item(s)

Actieve filters

PlastiQline - alle producten voor sanitaire ruimtes

PlastiQline biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en functionele producten voor sanitaire ruimtes, keukens en openbare ruimtes. Het grote voordeel van de producten van Plastic Line is dat deze universeel zijn en daardoor nagevuld kunnen worden met diverse soorten zeep, papier of afvalzakken. Het assortiment bestaat uit diverse dispensers als zeep-, poetsrol- en spraydispensers. Beschikbaar in zowel automatische als handmatige uitvoeringen. Ook afvalbakken in diverse maten, groottes en uitvoeringen zijn onderdeel van het Plastiqline assortiment.

Plastiqline met uw eigen logo

Plastiqline biedt de mogelijkheid om producten te personaliseren, waardoor ze perfect passen bij de branding en specifieke behoeften van individuele klanten. Zo is het mogelijk om logo’s toe te voegen aan de producten van Plastiqline. Let op, voor de personalisatie van deze producten geldt een minimale bestelling van 10 stuks per item. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van gepersonaliseerde Plastiqline producten.