Alle producten van het merk Wings

De producten van Wings zijn van hoge kwaliteit en gemaakt met een doordacht design. De nieuwe lijn van Wings is voorzien van volledig gelaste kappen van 1 mm dik (mat) geslepen RVS. Daarnaast bevatten alle producten een anti-fingerprint coating en zijn ze universeel navulbaar. De Wingslijn biedt slimme oplossingen zoals een systeem waarbij het deksel van de afvalbak aan de bak blijft tijdens het verwisselen van de zak. Ook zijn de zeepdispensers voorzien van eenvoudig uitwisselbare pompen en is de toiletrolhouder universeel navulbaar, wat deze lijn een uniek en uiterst praktisch karakter geeft.

close

Er zijn 36 producten.

Item 1-24 van 36 in totaal item(s)

Actieve filters

Kwalitatieve RVS dispensers en afvalbakken

De Wings-lijn biedt een uitgebreide selectie van sanitaire voorzieningen, waaronder afvalbakken, zeepdispensers, toiletrolhouders, handdoekdispensers, en meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waarbij hoogwaardige materialen zoals 1mm dik roestvrij staal worden gebruikt om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Wings: toewijding aan vakmanschap

Een van de kernkenmerken van Wings is de toewijding aan vakmanschap en excellentie. Elk product dat onder het Wings-merk wordt geproduceerd, wordt zorgvuldig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken. Hierdoor kunnen klanten vertrouwen op sanitaire oplossingen die niet alleen duurzaam en betrouwbaar zijn, maar ook een verfijnde uitstraling hebben.

Twijfelt u over een product of heeft u een vraag over een product van Wings dat wij mogelijk niet tonen op de website? Bel ons op: 024 - 206 1340 of mail naar: info@noviostores.nl. Wij helpen u graag. Wilt u meerdere producten kopen? Vraag dan vrijblijvend per telefoon of e-mail een offerte aan.