Alle producten van het merk Valera

Valera biedt een assortiment professionele haardrogers die de bekende Zwitserse hoge kwaliteit en betrouwbaarheid benadrukken. De producten van Valera zijn niet alleen eigentijds qua design en gebruiksgemak, maar ook uiterst betrouwbaar. Valera staat bekend als de nummer 1 keuze voor hotel haardrogers. Elk jaar worden meer dan 100.000 hotels, sauna's, zwembaden en andere gelegenheden uitgerust met Valera haardrogers.

close

Prijs

Prijs

  • Range: €16,00 - €265,00

    € 16,00 - € 265,00

Type product

Type product

Kleur

Kleur

Materiaal

Materiaal

Er zijn 21 producten.

Item 1-21 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

Uitgebreid assortiment van kwalitatieve haardrogers

Valera staat bekend om hoge kwaliteit en vakmanschap, wat een essentieel kenmerk is van alle producten die ze produceren. De Zwitserse reputatie voor precisie en excellentie weerspiegelt zich in elk aspect van Valera's haardrogers. Bij Valera wordt veel nadruk gelegd op de keuze van hoogwaardige materialen. Elk onderdeel van de haardrogers wordt zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Dit zorgt voor producten die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en jarenlang meegaan zonder aan prestaties in te boeten. Wist u dat Valera naast haardrogers ook stijltangen en tondeuses levert?

Valera: wereldbekende haardrogers

Jaarlijks worden de Valera haardrogers in ruim 100.000 hotels, zwembaden en sauna’s geplaatst. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor haarstylisten, salons, hotels en andere zakelijke klanten. Valera wordt gewaardeerd vanwege zijn uitstekende klantenservice, betrouwbare levering en hoogwaardige productondersteuning. Wilt u ook genieten van deze hoge kwaliteit producten?