Valera wandhaardroger Hotello BLDC 1500W - wit

17295

7610558007258

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 1-2 werkdagen

Heavy duty wandhaardroger met slang uitgevoerd in de kleur wit. Deze professionele haardroger beschikt over een krachtige, duurzame, borstelloze motor. De droger start automatisch als de handgreep uit de houder wordt gehaald en heeft een flexibele uitrekbare witte slang (tot 1,2 meter).

Meer details

Valera Swiss Made

€214.95

inclusief BTW

U betaalt in deze shop altijd veilig
U betaalt in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Materiaal Kunststof
Merk Valera
Garantie 1 jaar
Kleur Wit
Vermogen (Watt) 1500W

Meer info

Heavy duty wandhaardroger met slang uitgevoerd in de kleur wit. Deze professionele haardroger beschikt over een krachtige, duurzame, borstelloze motor. De droger start automatisch als de handgreep uit de houder wordt gehaald en heeft een flexibele uitrekbare witte slang (tot 1,2 meter). De veiligheid is gewaarborgd door de automatische 8 minuten veiligheidstimer.


- Twee mogelijkheden voor aansluiting: wandcontactdoos of directe aansluiting
- Houdt koele handgreep
- Beschermingsgraad: IP34
- Afmetingen (hxbxd): 550x147x112 mm.
- Toepassing: Openbare ruimtes met een hoge bezoekersfrequentie

Een goede haardroger is onmisbaar om het haar droog te maken en in model te brengen. De warmte en luchtstroom zorgen voor een mooi resultaat. Ook als veel mensen er gebruik van maken, moet de haardroger optimaal blijven functioneren. Die zekerheid biedt de Hotello BLDC, de beste wandhaardroger voor extreem gebruik, lees hoge bezoekersfrequentie, in met name publieke ruimtes.

Valera haardrogers
In een hotel is gastvrijheid basisregel nummer 1. Met een haardroger uit de Valera-lijn laat u zien dat u zelfs aandacht besteedt aan de kleinste details. De wandhaardrogers van Valera staan stuk voor stuk bekend om hun kwaliteit en gebruiksgemak. Laat u uw hotelgasten graag zien dat u gaat voor topkwaliteit? 

24 Andere producten in dezelfde categorie: