Alle producten van het merk Qbic-Line

Ontdek de veelzijdige Qbic-line, een uitgebreide collectie dispensers met een gelaste kap van hoogwaardig 1,25 mm RVS. Telkens weer combineert deze lijn consequent kubisch design met ultiem gebruiksgemak, functionaliteit en duurzaamheid. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is topdesign voor iedereen binnen handbereik, zonder in te leveren op hygiëne. De dispensers kunnen eenvoudig worden bijgevuld met diverse merken, waardoor de keuze voor verbruiksartikelen vrijwel onbeperkt is. Bovendien bieden diverse inbouwmogelijkheden praktische ruimtebesparing in toiletten (op aanvraag). Naast de standaard uitvoeringen bieden we ook private label producten, samen met u bepalen we maten, kleuren en materialen.

close

Er zijn 39 producten.

Item 1-24 van 39 in totaal item(s)

Actieve filters

Qbic-line: kwalitatieve sanitaire dispensers van hoogwaardig RVS

De gelaste 1,25mm dikke RVS dispensers benadrukken de robuuste en professionele uitstraling van deze lijn dispensers. Zoals de naam suggereert zijn de producten uit het assortiment van Qbic-line allemaal voorzien van een herkenbaar kubisch design. Naast een uitgebreid assortiment aan zeepdispensers, toiletrolhouders en luchtverfrissers bieden zij ook prullenbakken en  toiletborstelhouders.

Volledig gepersonaliseerde private label producten

De mogelijkheid van private labeling binnen de Qbic-Line biedt klanten een unieke kans om hun eigen merkidentiteit te versterken en zich te onderscheiden in de markt van sanitaire voorzieningen. Met private labeling kunnen klanten hun logo, bedrijfsnaam of specifieke ontwerpelementen toevoegen aan de dispensers en accessoires van Qbic-Line. Ook het samenstellen van kleuren en materialen stemmen we graag persoonlijk met u af. Neem contact op voor de mogelijkheden van Qbic-line private labeling.