Sanitair
Sanitair

Op zoek naar sanitairaccessoires? Bezoek sanitaircentre.nl en bestel veilig en snel online. ✓ Ruime keuze ✓ Kwaliteitsproducten ✓ Topservice

Subcategorieën

 • Afval- en hygienebakken

  In sanitaire omgevingen zijn ze onmisbaar: afvalbakken. Daarom bieden wij u een uitgebreid assortiment met verschillende typen afvalbakken. Van degelijk kunststof afvalbak tot exclusief RVS. Van open basismodel tot volledig automatisch bediende afvalbak. Van compacte 6 liter-afvalbakken tot royale 60 liter-afvalbakken. Zo vindt u altijd een afvalbak die past binnen het design van uw sanitaire omgeving, voldoet aan uw hygiëne-eisen en berekend is op het dagelijkse afval. Kijk voor een ruim aanbod afvalbakken in onze webshop Afvalbakdirect.nl.

 • Badkamer accessoires

  Een badkamer of sanitaire ruimte is niet af zonder de juiste badkamer accessoires. Bij Sanitaircentre.nl vindt u een groot assortiment badkamer accessoires. Van luxe badkamer accessoires tot badkamer accessoires sets. Ons aanbod is zeer divers en uitgebreid. 

  RVS badkamer accessoires

  In deze categorie vindt u een compleet assortiment badkameraccessoires van hoogwaardig RVS, de complete lijn van Intersteel Aqua, Piet Boon Bathware en ook Didheya. Deze accessoires voor uw badkamer of douche zijn verkrijgbaar in geborsteld (mat) RVS en in gepolijst (glanzend) RVS. Piet Boon is tevens verkrijgbaar in wit en mat zwart. Wij hebben alle accessoires waarmee u uw badkamer kunt afmaken met artikelen uit dezelfde lijn: planchetten, handdoekrekjes, tandenborstelhouders, zeepdispensers en rekjes. Voor het toilet zijn er ook wc-rolhoudersreserve toiletrolhouders en toiletborstelhouders.

 • Wastafels

  Ons assortiment wastafels bestaat uit moderne fonteinen, fonteinsets en wastafelsets. Kwalitatief hoogwaardige producten van het Nederlandse merk Differenz, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren.

 • Badkamermeubels

  Ons assortiment badkamermeubels bestaat uit een reeks fraaie badmeubels en speigelkasten. Kwalitatief hoogwaardige producten van het Nederlandse merk Differenz, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren.

 • Dispensers

  Dispensers zijn er voor verschillende toepassingen en van verschillende materialen. Uw toilet- of sanitaire ruimte kunt u voorzien van de producten die u nodig heeft in de door u gewenste stijl. Ons assortiment dispensers bestaat uit handdoekdispensers, handschoendispensers, hygienezakjesdispensers, poetsroldispensers, zeepdispensers, tissuedispensers, toiletseatcleaner en wet wipe dispensers.

 • Douche

  Ons assortiment accessoires voor de douche bestaat uit moderne douchepanelen, douchesets en stangen voor douchegordijnen. Kwalitatief hoogwaardige producten van het Nederlandse merk Differenz, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren.

 • Wandhaardrogers

  Wandhaardroger online bestellen

  Een professionele haardroger is onmisbaar voor uw gasten. Op Sanitaircentre.nl hebben wij een ruim aanbod wandhaardrogers van de beste merken Valera en Mediclinics. Ze zijn naar keuze geschikt voor scheer- of standaard stopcontacten. Onze wandhaardrogers kunnen ook geselecteerd worden op energieverbruik. Eén ding is zeker: met de degelijke kwaliteit van het Zwitserse Valera, zoals de Valera Wandhaardroger Hotello, en van het Spaanse merk Mediclinics bent u zeker van een lange levensduur en een gebruiksvriendelijke haardroger. Ideaal voor in hotels, zwembaden of sauna’s. 
  Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste wandhaardrogers? Of wilt u meerdere wandhaardrogers bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  NEEM CONTACT OP

 • Handendrogers

  Elektrische handendrogers

  Een professionele handendroger is onmisbaar in uw sanitaire ruimte. Het geluidsniveau van onze handendrogers is laag en de droogsnelheid is hoog. Daarnaast hebben wij ook handendrogers die tegen een stootje kunnen, ideaal voor openbare ruimtes. 

  Handendroger hygiëne 

  Uw handen drogen met een handendroger is een hygiënische manier van drogen. De kans op verspreiding van bacteriën is nihil. De lucht die gebruikt wordt door handendrogers wordt hygiënisch gefilterd, waardoor er geen bacteriën op de natte handen worden geblazen. 

  Mediclinics handdrogers

  In onze webshop vindt u een ruim assortiment Mediclinics handdrogers. Van hands-in handendrogers tot eenvoudige kunststof uitvoeringen. Geschikt voor bijvoorbeeld horeca, kantoren, winkels of scholen. Ook hebben we speciale modellen die vandalismebestendigd zijn. 

  Handendrogers bestellen

  Handendrogers bestelt u gemakkelijk online via onze website. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op!

  NEEM CONTACT OP

 • Toilet accessoires

  Toilet accessoires online kopen   

  Sanitaircentre.nl heeft een ruim assortiment toilet accessoires, waaronder toiletrolhouders, handendrogerszeepdispensers en dameshygiëne afvalbakken. De toilet accessoires van Sanitaircentre.nl maken de toiletruimte helemaal compleet. Naast de functionele rol zorgen toilet accessoires ook voor stijlvolle uitstraling van uw kleinste kamer. 

  Toiletsets

  Het is ook mogelijk om uw volledige toiletinrichting bij ons online te bestellen. Wij hebben alles voor in uw sanitaire ruimte, van toiletborstelhouders tot toiletrolhouders. Zo shopt u gehele toilet accessoires sets bij ons. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en de beste merken, waaronder DiffernzMediclinics en MediQo-Line

  Advies nodig?

  Heeft u advies nodig over het inrichten van uw sanitaire ruimte? Wij helpen u graag verder om uw toiletruimte in te richten met de nodige toilet accessoires. 

  NEEM CONTACT OP

 • Overige accessoires
 • Verbruiksartikelen

  Voor de Handdoekdispensers, Hygienezakjes dispensers, Luchtverfrissers,  Poetsroldispensers en  Zeepdispensers uit ons assortiment verkopen wij ook de passende vullingen. Kwalitatief hoogstaande hygiëneproducten. Bestel online Toiletpapier, Handdoekjes, Handdoekrollen, Industriepapier, Handzeep en Luchtverfrissers.