Sanitair
Sanitair

Op zoek naar sanitairaccessoires? Bezoek sanitaircentre.nl en bestel veilig en snel online. ✓ Ruime keuze ✓ Kwaliteitsproducten ✓ Topservice

Subcategorieën

 • Afval- en hygienebakken

  In sanitaire omgevingen zijn ze onmisbaar: afvalbakken. Daarom bieden wij u een uitgebreid assortiment met verschillende typen afvalbakken. Van degelijk kunststof afvalbak tot exclusief RVS. Van open basismodel tot volledig automatisch bediende afvalbak. Van compacte 6 liter-afvalbakken tot royale 60 liter-afvalbakken. Zo vindt u altijd een afvalbak die past binnen het design van uw sanitaire omgeving, voldoet aan uw hygiëne-eisen en berekend is op het dagelijkse afval.

 • Badkameraccessoires

  In deze categorie vindt u een compleet assortiment badkameraccessoires van hoogwaardig RVS, de complete lijn van Intersteel Aqua, Piet Boon Bathware en ook Didheya. Deze accessoires voor uw badkamer of douche zijn verkrijgbaar in geborsteld (mat) RVS en in gepolijst (glanzend) RVS. Piet Boon is tevens verkrijgbaar in wit en mat zwart. Wij hebben alle accessoires waarmee u uw badkamer kunt afmaken met artikelen uit dezelfde lijn: planchetten, handdoekrekjes, tandenborstelhouders, zeepdispensers en rekjes. Voor het toilet zijn er ook wc-rolhoudersreserve toiletrolhouders en toiletborstelhouders.

 • Wastafels

  Ons assortiment wastafels bestaat uit moderne fonteinen, fonteinsets en wastafelsets. Kwalitatief hoogwaardige producten van het Nederlandse merk Differenz, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren.

 • Badkamermeubels

  Ons assortiment badkamermeubels bestaat uit een reeks fraaie badmeubels en speigelkasten. Kwalitatief hoogwaardige producten van het Nederlandse merk Differenz, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren.

 • Dispensers

  Dispensers zijn er voor verschillende toepassingen en van verschillende materialen. Uw toilet- of sanitaire ruimte kunt u voorzien van de producten die u nodig heeft in de door u gewenste stijl. Ons assortiment dispensers bestaat uit handdoekdispensers, handschoendispensers, hygienezakjesdispensers, poetsroldispensers, zeepdispensers, tissuedispensers, toiletseatcleaner en wet wipe dispensers.

 • Douche

  Ons assortiment accessoires voor de douche bestaat uit moderne douchepanelen, douchesets en stangen voor douchegordijnen. Kwalitatief hoogwaardige producten van het Nederlandse merk Differenz, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren.

 • Haardrogers

  Onderdeel van de persoonlijke verzorging van uw gasten is de haarverzorging. Wie representatief voor de dag wil komen, geeft zijn of haar kapsel de nodige aandacht. Een gebruiksvriendelijke haardroger is daarbij onmisbaar. Wij leveren professionele diverse haardrogers van de bekende merken Valera en Mediclinics. Ze zijn naar keuze geschikt voor scheer- of standaard stopcontacten. U kunt kiezen voor haardrogers met een wandhouder of onze haardrogers selecteren op energieverbruik. Eén ding is zeker: met de degelijke kwaliteit van het Zwiterse Valera en van het Spaanse merk Mediclinics bent u zeker van een lange levensduur en een gebruiksvriendelijke haardroger.

 • Handendrogers

  Of u nu kiest voor papieren handdoekjes of handdoekrollen, uw facilitaire dienst moet de dispensers voortdurend bijvullen. Met onze handendrogers hebt u in dat opzicht een gebruiksvriendelijke oplossing. De professionele handendrogers drogen natte handen met warme lucht. Het geluidsniveau is laag en de droogsnelheid hoog. Zeker is dat u met een handendroger op de meest hygiënische manier droogt. De kans op verspreiding van bacteriën is nihil. Ook voor openbare ruimten hebben we uitstekende oplossingen: handendrogers die vandalismeproof zijn.

 • Toiletaccessoires

  Bij ons bent u aan het goede adres voor de inrichting van uw toilet. Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige toiletborstelhouders, toiletrolhouders en reserverolhouders van o.a. Intersteel, Mediclinics, Wings, Qbic Line, Santral en Mediqo-Line.

 • Overige accessoires