F

Automatische Desinfectie Zeepdispensers

Bent u hygiënisch goed voorbereid op de corona maatregelen?

Heeft u een horeca, een praktijk of een andere onderneming waar u te maken heeft met bezoekers? Vergeet dan niet om kwalitatieve apparaten aan te schaffen die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de hygiëne. Van zeepdispensers tot aan handendrogers, alles kan automatisch waardoor gasten niet langer de dispensers hoeven aan te raken. Hieronder vindt u een overzicht van alle handige dispensers uit ons assortiment:

Automatische zeepdispensers

Met een automatische zeepdispenser raken uw bezoekers niet langer het apparaat aan. De sensor herkent de handen waardoor de gebruiker gemakkelijk zijn of haar handen kan wassen met zeep. Een voordeel van een automatische zeepdispenser is dat er altijd de juiste hoeveelheid zeep wordt afgegeven. Ook voorkomt u dat er viezigheid of bacteriën op de dispenser komen. Bekijk al onze automatische zeepdispensers.

Alcoholdispensers en zeepdispensers van MediQo-line

De handdesinfectie dispensers van MediQo-line kunt u voor vele locaties gebruiken. Heeft u een sanitaire ruimte die u wilt voorzien van een zeepdispenser? Of wilt u dat gebruikers bij binnenkomst van een ruimte de handen met alcohol desinfecteren? Dan zijn de professionele handdesinfectie dispensers van MediQo-line daarvoor geschikt. U kunt de dispenser gemakkelijk aan een wand bevestigen. Bekijk en bestel direct de dispenser die bij u past. Bent u al in het bezit van een dispenser en heeft u alleen navulling nodig? Ook handige handalcohol navulling pakken bestelt u gemakkelijk via onze website.

Desinfectiezuil RVS van MediQo-Line

Wilt u tijdelijk een desinfectiezuil plaatsen in een ruimte? Dan zijn de handige desinfectiezuilen van MediQo-line iets voor u! U kunt zelfs eventuele instructies toevoegen. Bekijk product.

Wilt u liever een complete hygiënezuil? Dan is de 4 in 1 hygiëne zuil van BeSafe het product wat u zoekt. Het is een stijlvolle oplossing voor openbare ruimtes. Deze zuil is namelijk voorzien van een handschoen/mondmasker vak, zeepdispenser en een afvalbak. Doordat het een losstaande zuil is, kunt u het gemakkelijk overal plaatsen. Bekijk en bestel de BeSafe Hygiëne Zuil inclusief verbruiksartikelen via webshop.

Dispensers in een Sanitaire Ruimte

Veilig de handen drogen met een automatische handdroger

Niet alleen het handen wassen is belangrijk. Veilig de handen drogen kan met een automatische handdroger. De kans om zo nog bacteriën te verspreiden is minimaal. Daarom is een automatische handdroger ideaal om te gebruiken in openbare ruimtes. Wij hebben diverse elektrische handdrogers in het assortiment.

Handdoekdispensers

Wilt u liever handdoekjes aanbieden aan uw bezoekers? Een handdoekdispenser blijft favoriet onder de gebruikers. Met onze handige dispensers voorzien van handdoekjes kunnen de handen gemakkelijk gedroogd worden. Maar naast het drogen van handen worden deze ook gebruikt voor bijvoorbeeld het snuiten van de neus. De handdoekdispensers zijn ook veilig in gebruik omdat de gebruiker alleen het papieren handdoekje aanraakt. Bekijk ons uitgebreide assortiment van handdoekdispensers.

Handschoendispensers

Ideaal voor in keukens, medische en gezondheidspraktijken zijn onze automatische handschoendispensers. Deze dispensers kunt u gemakkelijk bevestigen aan de muur en kunt u zelf bijvullen.

Gericht advies of een persoonlijke offerte?

Al vele sanitaire ruimtes zijn voorzien van dispensers die zijn gekocht via Sanitaircentre.nl. Wij kunnen u dan ook helpen met gericht advies! Bel naar 024 - 2061340 of mail info@noviostores.nl naar en wij helpen u met uw vraagstuk.