PlastiQline 2020 kunststof mini poetsroldispenser zwart - PQB20MiniC

3350

8717775689539

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 1-2 werkdagen

Kunststof mini poetsroldispenser voor montage aan de wand. Deze zwarte mini poetsroldispenser is voorzien van slot en sleutel en V-rand voor afscheuring van de center pull rollen.

Meer details

€29.95

inclusief BTW

U betaalt in deze shop altijd veilig
U betaalt in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Type zeep Handzeep/creme/lotion/gel
Materiaal Kunststof
Merk PlastiQline 2020
Garantie 1 jaar
Kleur Zwart

Meer info

Kunststof mini poetsroldispenser voor montage aan de wand. Deze zwarte mini poetsroldispenser is voorzien van slot en sleutel en V-rand voor afscheuring van de center pull rollen.

- Standaard met grijs venster
- Geschikt voor logobedrukking
- Universeel navulbaar
- Vulling:  mini poetsrol van max. Ø 130 mm x H 200 mm
- Afmetingen (hxbxd): 292x160x149 mm.

PlastiQline 2020 mini poetsroldispenser
In een ruimte waar gekookt, gewassen of geboend wordt, zijn kleine knoei-ongelukjes aan de orde van de dag. Helemaal niet erg, want met de PlastiQline 2020 Mini Centre Feed Dispenser werkt u elke vlek binnen een handomdraai weg.

De compacte PlastiQline 2020 mini-poetsroldispenser mag dan vooral een praktische aanvulling zijn in uw keuken, over het design is duidelijk goed nagedacht. Door zijn bescheiden en elegante uitstraling, past deze dispenser in praktisch elke keuken of sanitaire ruimte. De dispenser biedt ruimte aan een flinke rol keukenpapier, waardoor u altijd de beschikking heeft over een ruime voorraad poetsrolpapier. U scheurt het papier snel en eenvoudig af via de gekartelde onderzijde van de dispenser.

19 Andere producten in dezelfde categorie: