Toiletaccessoires
Toiletaccessoires

Bij ons bent u aan het goede adres voor de inrichting van uw toilet. Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige toiletborstelhouders, toiletrolhouders en reserverolhouders van o.a. Intersteel, Mediclinics, Wings, Qbic Line, Santral en Mediqo-Line.

Subcategorieën

  • Toiletborstelhouders

    Een representatieve toiletborstelhouder die hygiënisch oogt, nodigt uit tot gebruik. En dat is niet onbelangrijk: zo laten toiletbezoekers een schoon toilet achter. In dat opzicht is de toiletborstelhouder een belangrijk onderdeel van de sanitaire omgeving. Binnen de verschillende dispenserlijnen zijn dan ook bijpassende toiletborstelhouders ontworpen. Van eenvoudig kunststof tot stijlvol RVS. Deze leveren we inclusief de passende borstels en opvangschalen. Voor welke toiletborstelhouder u ook kiest, de borstel is altijd uit het zicht voor de toiletbezoeker

  • Toiletrolhouders

    Elke bezoeker van een toilet moet kunnen rekenen op voldoende toiletpapier. De keuze voor de juiste toiletpapierdispenser is daarom belangrijk. Kunt u volstaan met een WC rolhouder of toiletrolhouder waarin 1 rol past? Of vraagt het aantal dagelijkse toiletbezoekers om een voorraad van 1 of 2 reserverollen? Wij leveren toiletpapierdispensers die aansluiten bij uw wensen. Of u nu jumborollen, standaardrollen, compactrollen, coreless rollen, doprollen of toilettissues gebruikt. U heeft veel keuze en blijft vervolgens onafhankelijk. Want ook de toiletpapierdispensers zijn universeel navulbaar. Bestel bij ons ook online toiletpapier.

  • Reserve toiletrolhouders

    Wat is erger dan een toiletbezoek en erachter komen dat de toiletrol op is.... Dat wilt u uw gasten niet aandoen! Daarom hebben wij diverse fraaie WC rolhouders of toiletrolhouders om netjes extra toiletrollen in te kunnen doen. Netjes vormgegeven en eenvoudig bij te vullen. Bestel bij ons ook online toiletpapier.

per pagina
Toont 1 - 24 van 128 producten