Toilet accessoires
Toilet accessoires

Toilet accessoires online kopen   

Sanitaircentre.nl heeft een ruim assortiment toilet accessoires, waaronder toiletrolhouders, handendrogers, zeepdispensers en dames hygiëne afvalbakken. De toilet accessoires van Sanitaircentre.nl maken de toiletruimte helemaal compleet.  Naast de functionele rol zorgen toilet accessoires ook voor stijlvolle uitstraling. 

Toiletsets

Het is ook mogelijk om uw volledige toiletinrichting bij ons online te bestellen. Wij hebben alles voor in uw sanitaire ruimte, van toiletborstelhouders tot toiletrolhouders. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en de beste merken.    

Advies nodig?

Heeft u advies nodig over het inrichten van uw sanitaire ruimte? Wij helpen u graag verder om uw toilet ruimte in te richten met de nodige toilet accessoires. 

NEEM CONTACT OP

Subcategorieën

 • Toiletborstelhouders

  Een representatieve toiletborstelhouder die hygiënisch oogt, nodigt uit tot gebruik. En dat is niet onbelangrijk: zo laten toiletbezoekers een schoon toilet achter. In dat opzicht is de toiletborstelhouder een belangrijk onderdeel van de sanitaire omgeving. Binnen de verschillende dispenserlijnen zijn dan ook bijpassende toiletborstelhouders ontworpen. Van eenvoudig kunststof tot stijlvol RVS. Deze leveren we inclusief de passende borstels en opvangschalen. Voor welke toiletborstelhouder u ook kiest, de borstel is altijd uit het zicht voor de toiletbezoeker

 • Toiletrolhouders

  Toiletrolhouder kopen?

  Elke bezoeker van een toilet moet kunnen rekenen op voldoende toiletpapier. Daarom hebben wij een ruim assortiment met diverse formaten toiletrolhouders. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een WC rolhouders voor 1 of 2 rollen? Of juist voor een hele grote rol? Wij hebben toiletrolhouders in diverse formaten en materialen. Van RVS tot kunststof. 

  Verschillende merken toiletrolhouders

  Op Sanitaircentre.nl hebben wij een skala aan sanitaire merken, waaronder Mediclinics, PlastiQline, SanTRAL, Wings en meer. Kijk eens rond op onze website en bekijk alle toiletrolhouders.

  Toiletpapier erbij bestellen

  Wist u dat u ook bij ons aan het juiste adres bent voor het beste van het juiste toiletpapier? Bestel het gemakkelijk online bij ons.  

  NEEM CONTACT OP

 • Reserve toiletrolhouders

  Wat is erger dan een toiletbezoek en erachter komen dat de toiletrol op is.... Dat wilt u uw gasten niet aandoen! Daarom hebben wij diverse fraaie WC rolhouders of toiletrolhouders om netjes extra toiletrollen in te kunnen doen. Netjes vormgegeven en eenvoudig bij te vullen. Bestel bij ons ook online toiletpapier.

per pagina
Toont 1 - 24 van 131 producten