F

Automatische zeepdispenser

Zeepdispenser met sensor

Uw handen zijn vies en u wilt ze wassen, maar wanneer u met uw vieze vingers de zeepdispenser aanraakt blijft u bacteriën verspreiden. De automatische zeepdispensers zijn hiervoor de ideale oplossing. Deze zeepdispensers hebben een infra-rood sensor, waardoor u met uw handen niet in aanraking hoeft te komen met de zeeppomp. U houdt uw handen onder de automatische zeepdispenser en de zeep wordt automatisch op uw handen gedoseerd. Ideaal voor horeca, kantoor, huishoudens met kinderen, maar ook bijvoorbeeld voor zorg instellingen.

Automatische zeepdispenser kopen?

In onze webshop vind u diverse automatische zeepdispensers van de beste merken, waaronder Mediclinics en PlastiQline. De automatische zeepdispensers in onze webshop kunnen allemaal aan de wand bevestigd worden en werken op batterijen. Wist je dat de automatische zeepdispensers een speciaal kijkvenster hebben om gemakkelijk te controleren hoeveel inhoud er nog in de dispenser zit? 

Grote afname automatische zeepdispensers

Wilt u voor uw bedrijf meerdere automatische zeepdispensers bestellen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij een offerte op maat voor u kunnen opstellen. 

BEKIJK ALLE AUTOMATISCHE ZEEPDISPENSERS