F

Zeepdispenser horeca

Zeepdispensers kopen

Zeepdispensers zijn onmisbaar in uw restaurant, café of hotel. In professionele horecagelegenheden is het van belang dat de toiletruimtes schoon en efficiënt zijn ingericht. Een zeepdispenser is daarbij onmisbaar. De zeepdispensers op Sanitaircentre.nl zijn ideaal voor uw horeca toiletruimte, maar ook voor in de keuken. Een zeepdispenser kopen doet u bij Sanitaircentre.nl.

Zeepdispensers voor aan de wand

Een zeepdispenser mag niet te veel ruimte in beslag nieuwe in de toiletruimte van uw horeacegelegenheid. Daarom zijn onze zeepdispensers ideaal: je bevestigt ze namelijk gemakkelijk aan de muur. Zo heeft u geen losse zeeppompjes meer op uw wastafel staan en wordt de juiste hoeveelheid altijd goed gedoseerd. 

Automatische zeepdispensers

Naast zeepdispensers met een druksysteem hebben wij ook automatische zeepdispenser horeca in ons assortiment. Het voordeel van een automatische zeepdispenser is dat je niet in aanraking hoeft te komen met de zeepdispenser, zodat je het verspreiden van bacteriën verkleind. 

Zeepdispensers voor uw horeca?

Op zoek naar een of meerdere zeepdispensers voor uw horecagelegenheid? Maar twijfelt u nog over welk model het beste bij uw sanitaire ruimte past? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met het bepalen van de juiste zeepdispensers voor uw horeca toiletruimte. Wist u dat we ook handendrogers voor de horeca hebben?

NEEM CONTACT OP