Badkameraccessoires
Badkameraccessoires

In deze categorie vindt u een compleet assortiment badkameraccessoires van hoogwaardig RVS, de complete lijn van Intersteel Aqua en ook Didheya en Frost. Deze accessoires voor uw badkamer of douche zijn verkrijgbaar in geborsteld (mat) RVS en in gepolijst (glanzend) RVS. Wij hebben alle accessoires waarmee u uw badkamer kunt afmaken met artikele...

In deze categorie vindt u een compleet assortiment badkameraccessoires van hoogwaardig RVS, de complete lijn van Intersteel Aqua en ook Didheya en Frost. Deze accessoires voor uw badkamer of douche zijn verkrijgbaar in geborsteld (mat) RVS en in gepolijst (glanzend) RVS. Wij hebben alle accessoires waarmee u uw badkamer kunt afmaken met artikelen uit dezelfde lijn: planchetten, handdoekrekjes, tandenborstelhouders, douchewissers, zeepdispensers en rekjes. Voor het toilet zijn er ook wc-rolhoudersreserve toiletrolhouders en toiletborstelhouders. Op zoek naar (badkamer)accessoires waarbij u niet hoeft te boren? Bezoek onze webshop Everlocwinkel.nl!

Meer

Subcategorieën

 • Handdoekhaakjes

  Groot aanbod praktische RVS handdoekhaakjes voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen!

 • Handdoekrekjes

  Groot aanbod praktische RVS handdoekrekjes voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen!

 • Planchetten

  Groot aanbod praktische RVS planchetten voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen!

 • Tandenborstel houders

  Groot aanbod handige RVS tandenborstelhouders. Keuze uit verschillende modellen!

 • One Bathware by Piet Boon

  Piet Boon® bathware by Formani is een harmonieuze lijn van badkameraccessoires. Vorm volgt functie in een lijn van tijdloze producten. De tandenborstelhouder, zeepdispenser en toiletborstelhouder zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit mat roestvast staal (AISI 316) of in mat roestvast staal gecombineerd met wit Corian®. De innovatieve gebruiksvriendelijke oplossingen voor schoonmaak en onderhoud zijn verankerd in onze designfilosofie.

per pagina
Toont 1 - 24 van 35 producten