Badkamer accessoires
Badkamer accessoires

Een badkamer of sanitaire ruimte is niet af zonder de juiste badkamer accessoires. Bij Sanitaircentre.nl vindt u een groot assortiment badkamer accessoires. Van luxe badkamer accessoires tot badkamer accessoires sets. Ons aanbod is zeer divers en uitgebreid. 

RVS badkamer accessoires

In deze categorie vindt u een compleet assortiment badkameraccessoires van hoogwaardig RVS, de complete lijn van Intersteel Aqua, Piet Boon Bathware en ook Didheya. Deze accessoires voor uw badkamer of douche zijn verkrijgbaar in geborsteld (mat) RVS en in gepolijst (glanzend) RVS. Piet Boon is tevens verkrijgbaar in wit en mat zwart. Wij hebben alle accessoires waarmee u uw badkamer kunt afmaken met artikelen uit dezelfde lijn: planchetten, handdoekrekjes, tandenborstelhouders, zeepdispensers en rekjes. Voor het toilet zijn er ook wc-rolhoudersreserve toiletrolhouders en toiletborstelhouders.

Subcategorieën

 • Handdoekhaakjes

  Groot aanbod praktische RVS handdoekhaakjes voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen!

 • Handdoekrekjes

  Groot aanbod praktische RVS handdoekrekjes voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen!

 • Planchetten

  Groot aanbod praktische RVS planchetten voor thuis of voor uw bedrijf. Keuze uit verschillende modellen!

 • Tandenborstel houders

  Groot aanbod handige RVS tandenborstelhouders. Keuze uit verschillende modellen!

 • One Bathware by Piet Boon

  Piet Boon® bathware by Formani is een harmonieuze lijn van badkameraccessoires. Vorm volgt functie in een lijn van tijdloze producten. De tandenborstelhouder, zeepdispenser en toiletborstelhouder zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit mat roestvast staal (AISI 316) of in mat roestvast staal gecombineerd met wit Corian® en mat zwart. De innovatieve gebruiksvriendelijke oplossingen voor schoonmaak en onderhoud zijn verankerd in onze designfilosofie.

per pagina
Toont 1 - 24 van 48 producten